mandag den 15. juli 2013

Atlético-MG fik perfekt optakt til Libertadores-finale

Det kører godt for Atlético Mineiro for tiden. I onsdags kvalificerede "O Galo" (Hanen) sig til finalen i Copa Libertadores efter en straffesparksafgørelse mod Newell's Old Boys, og denne søndag vandt et reservespækket mandskab 1-0 ude over verdensmestrene fra Corinthians.

Rosinei med fortid i netop Corinthians blev matchvinder, da han små 10 minutter før pausen styrede et indlæg fra Bernard ind bag den stor Cássio i hjemmeholdets mål. Dermed kunne Atlético-MG notere sig for den tredje sejr i dette års Serie A, mens Corinthians måtte indkassere det andet nederlag.

Lyntoget Bernard var sammen med målmanden Victor og stopperen Réver de eneste spillere fra idealopstillingen, som kom i aktion på Pacaembu foran de 32.797 betalende tilskuere. Resten blev sparet til onsdagens første finalekamp i Copa Libertadores, hvor "O Galo" møder Olimpia i Asunción. Bernard er ude til dette opgør, ramt af karantæne.

Atlético-MG rykkede med sejren op på 9. pladsen i rækken med 10 points for 7 kampe oh har 5 points op til Coritiba på 1. pladsen. Corinthians har et point færre end "Galo" og er nede som nummer 12.