lørdag den 27. juli 2013

Fjerde sejr i træk for formstærke Sport Recife

Formstærke Sport Recife nåede med fredagens 2-0 sejr over Oeste op på fire sejre i træk i Serie B, og "Løverne" lægger sig dermed på 2. pladsen i rækken med samme point som Palmeiras.

De små 20.000 tilskuere på Ilha do Retiro kunne juble efter 35 minutter, da Lucas Lima snød sin direkte oppasser og sikkert udplacerede Fernando Leal i gæsternes mål. Bare 3 minutter sørgede stopperen Tobi for endnu mere fest på lægterne med sin scoring til 2-0.

Sport rykkede i sidste år ud af landets bedste række, og målet for træner Marcelo Martelotte og hans mandskab er en hurtig tilbagevenden til Serie A. Efter små 10 spillede runder - svarende til godt en 1/4-del af turneringen - ser det helt fornuftigt ud.

I den anden fredagskamp fik América-RN tre tiltrængte points i bundstriden efter en sejr på 1-0 ude over Atlético-GO. Debutanten Vandinho sørgede for sejrsmålet 10 minutter inde i 2. halvleg efter en foræring af hjemmeholdets Ernandes, der med brystet lagde bolden til rette for América-angriberen.

Det var Américas blot anden sejr, og mandskabet fra Natal ligger stadigvæk nede som nummer næstsidst ud af de 20 hold. Nedrykkerne fra Atlético-GO ligger midt i rækken med fire points op til oprykningsstregen.

Der er seks kampe denne lørdag. Figueirense med den tidligere FCN-angriber Ricardo Bueno spiller hjemme mod São Caetano, og floppet fra Farum har mulighed for at score for femte kamp i træk for sin nye klub. Topholdet Palmeiras møder ude Guaratinguetá. De burde ikke volde problemer for storklubben fra São Paulo.