søndag den 21. juli 2013

Grêmio fældet af tåbelige udvisninger

Criciúma kom endelig tilbage på vindersporet, da holdet hjemme på Heriberto Hülso besejrede favoritterne fra Grêmio med 2-1 i den ottende runde af Serie A.

Gæsterne gjorde nu også arbejdet lettere for værterne ved at indkassere to tåbelige udvisninger. Det unge midtbanetalent Matheus Biteco indkasserede direkte rødt midt i 1. halvleg for at slå ud efter en modstander, mens den chilenske landsholdangriber Eduardo Vargas måtte samme vej kort tid inde i 2. halvleg for at sparke en Criciúma-spiller.

West Ham-floppet Wellington Paulista var den første til at udnytte Grêmios numeriske undertal med en scoring efter 25 minutter, men anfører Zé Roberto med fortid i Bayern München fik udlignet for gæsterne kort før pausen.

Criciúma-stopperen Matheus Ferraz afgjorde potten med godt et kvarter igen af kampen. Sueliton havde oceaner af plads på højre kanten, og hans indlæg blev sikkert styret ind bag den tidligere landsholdskeeper Dida.

Det var Criciúmas tredje sejr ud af 8 mulige, og oprykkerne rykker dermed op på en foreløbig 10.plads. Grêmio ligger 6'er i tabellen med udsigt til at dumpe nogle placeringer, når runden spilles færdig med syv kampe denne søndag.