mandag den 29. juli 2013

Grêmio sender Fred-løse Fluminense under stregen

Grêmio fejrede 30-året for klubbens første Copa Libertadores-titel med en 2-0 sejr over Fluminense i den 9. runde af Serie A.

Hjemmeholdet gav debut til Riveros, og paraguayeren slog til med kampens første mål 4 minutter inde i 2. halvleg. Kléber med tilnavnet "O Gladiador" lukkede og slukkede festen med sit mål med godt fem minutter igen.

Sejren var fortjent nok. Gæsterne uden den karantæneramte Fred havde godt flest forsøg på kassen, men Grêmio var bare mere effektive. Gauchoerne fik testet stolperne i et par omgange ved Elano og Barcos, mens Wagner fra Fluminense også fik træværket til at spille ved en enkelt lejlighed.

Grêmio rykker med sejren op på 7. pladsen i rækken med to points op til den Top 4, som giver adgang til spil i Copa Libertadores 2014.

Fluminense dykker ned under nedrykningsstregen, og de brasilianske mestre er nu oppe på fem nederlag i træk. Der er mere end pres på træner Abel Braga, som ellers har haft stor succes i sine godt to år hos "O Tricolor".