mandag den 29. juli 2013

Messis fætter og Fenerbahçe-ikon på tavlen i Curitiba

Coritiba smed sine imponerende hjemmebanestatistik med lutter sejre i året Serie A, da "Coxa-Branca" (De Hvide Lår) spillede 1-1 med Vitória i den 9. spillerunde.

Messis fætter Maxi Biancucchi gav gæsterne en drømmestart med en scoring efter 8 minutters spil, men anfører Alex fik udlignet for Coritiba kort før pausefløjtet.

Hjemmeholdet pressede godt på efter pausen godt hjulpet af de 16.400 betalende tilskuere på Couto Pereira i Curitiba, men målet udeblev.

Alex var selvfølgelig tættest på matchvinderrollen, men den tidligere Fenerbahçe-anfører måtte både se en scoring annulleret for offside og desuden se et forsøg tage træværket i kampens overtid.

Coritiba holder sig med resultatet netop i Top 4 med 17 points for 9 kampe, mens Vitória daler til 6. pladsen med i alt 15 points på kontoen.

Maxi Biancucchi fører topscorerlisten med 7 mål i turneringen, mens "Fenerbahçe-Alex" og Diego Forlan fra Internacional følger efter med 5 træffere.