lørdag den 13. juli 2013

Palmeiras gav ABC en fodboldlektion

Storklubben Palmeiras fik sin sjette sejr ud af otte mulige i Serie B, da man hjemme på Pacaembu besejrede rækkens nummer sjok ABC fra Natal med hele 4-1.

Wesley åbnede scoringen foran de små 25.000 tilskuere efter 19 minutter spil, og bare 3 minutter senere lagde den tidligere Werder Bremen-spiller op til backen Luís Felipe, som kom susende og sparkede bolden ind fra en spids vinkel.

Den unge angriber Vinícius omsatte iskoldt et straffespark til 3-0 18 minutter inde i 2. halvleg, mens indskiftede Serginho sørgede for det sidste mål for "O Verdão" (De Grønne) med et kvarter igen.

I kampens overtid lykkedes det for Gilcimar at få pyntet lidt på resultatet, men vi kommer ikke uden om at ABC fik en fodboldlektion denne fredag.

Palmeiras ligger 2'er i tabellen med 18 points. Valdivia & Co. har et point op til duksen Chapecoense, der dog har en kamp til gode. ABC er fortsat nummer sjok med sølle 2 points ud af 24 mulige.

Kampene i denne 8. spillerunde afsluttes denne lørdag med hele 6 kampe. Det mest interessante opgør finder sted i Joinville, hvor rækkens nummer 3 tager imod førerholdet Chapecoense.