torsdag den 17. oktober 2013

Gåsegang og Ceni-show på Morumbi

São Paulo anført af en strålende Paulo Henrique Ganso fik lidt luft i nedrykningsspillet, da "O Tricolor" hjemme på Morumbi besejrede Náutico med 3-0.

U20-landsholdsangriberen Ademílson åbnede scoringen efter en halv times spil efter lidt indledende hællækkerier af Ganso, mens "Gåsen" selv fordoblede føringen 20 minutter efter pausen, da han nærmest spadserede igennem gæsternes forsvar for til sidst iskoldt at udplacere Ricardo Berna i Náutico-buret.

Kampens sidste mål blev sat ind efter en lille halv time af 2. halvleg, og scoringen tilfaldt netop indskiftede Welliton, som var blevet godt sat op af kampens første målscorer Ademílson.

São Paulo rykker med sejren op på 12. pladsen med 5 points ned til nedrykningsstregen. Náutico er stadigvæk rækkens absolutte bundprop med 17 points op til redningen. Der resterer bare 9 runder, og klubben fra Recife venter nu bare på at dødsdommen bliver eksekveret.