mandag den 20. april 2015

Argentinsk superforward sender Atlético-MG i finalen

Atlético-MG er klar til finalen om Mineiro-mesterskabet efter at 'O Galo' (Hanen) på Mineirão besejrede de forsvarende mestre fra Cruzeiro med 2-1 i søndagens returkamp. Cruzeiro havde ellers alle de gode kort på hånden. Det første opgør på Arena Independência sluttede remis, og da de blå 'ræve' sluttede bedst i grundspillet, var en uafgjort nok for hjemmeholdet.

Og det kom til at så endnu bedre ud for Cruzeiro, da den uruguayanske landsholdsspiller De Arrascaeta bragte sit hold foran 11 min. inde i kampen, men gæsternes argentinske superangriber Lucas Pratto bragte spændingen tilbage i kampen 9 min. efter pausen.

Atlético fik en håndsrækning midt i 2. halvleg, da Fabiano så direkte rødt, og med en mand i overtal lykkedes det igen for den argentinske tankforward Lucas Pratto at passere Fábio i hjemmeholdets bur med bare et par minutter igen af den ordinære spilletid.

Dermed kvalificerede Atlético sig til finalen med cifrene 3-2. I den anden semifinale tog Caldense skridtet videre til slutkampen med en samlet 2-0 sejr over Tombense. Caldense har gennemført en forrygende turnering. Holdet er ubesejret, og forsvaret har kun sluppet 4 mål ind i 13 kampe.

Atlético-MG og Caldense spiller den første finalekamp på næste søndag på Arena Independência, og der er returkamp ugen efter på Estádio Ronaldão i Poços de Caldas.